PRISER & TILMELDING

Mentaltræner underviserne

Mød underviserne

Du kommer til at stifte bekendtskab med vores dygtige og erfarne undervisere. De er kendt for deres ekspertise, engagement og passion for at hjælpe andre - og de vil hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale som mentaltræner.

Søren Lynge

Chef på C.K.U, Center for Kognitiv Udvikling.

Søren er ekspert i positiv psykologi og mental sundhed. Han er mentaltræner, foredragsholder, forfatter til mere end 10 bøger, grundlægger og udvikler af Lyngemetoden, og har gennem 20 år udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Søren har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Søren har læst psykologi i 10 år, og han har afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

Per Corneliussen

Uddannet mentaltræner og underviser hos Lyngemetoden.

Per er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration og HR. Han er administrativ medarbejder, og sammen med Søren Lynge laver han ugentlige Zoom møder, optager Mental Succes Podcasten og afholder foredrag rundt om i landet.

Britta Rosenvinge Tønnies

kandidatgrad i psykologi & Certificeret Mentaltræner

Britta Rosenvinge Tønnies som en af vores dygtige undervisere i vores mentaltræner uddannelse. Britta er en højt kvalificeret psykolog med en imponerende baggrund og en passion for at dele sin ekspertise med kommende mentale trænere.

Britta har en kandidatgrad i psykologi fra Aarhus Universitet og er autoriseret psykolog medlem af både Dansk Psykologforening og Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser. Hendes omfattende akademiske baggrund og praktiske erfaring inden for psykologi gør hende til en uvurderlig ressource for vores studerende.

Som underviser er Britta engageret, inspirerende og dedikeret til at hjælpe vores studerende med at udvikle deres færdigheder som mentale trænere. Hendes undervisningsstil er interaktiv, inkluderende og baseret på de nyeste forskningsfund og bedste praksis inden for mentaltræning.

Kim Boye

Den Mentale Kriger.  Gæste underviser

Kim formår, som en af de få at gøre dét, der for mange er svært, til noget ganske nemt – nemlig de mentale valg, som vi mennesker altid skal træffe – uanset om det er i parforholdet eller i en jobmæssig situation: Hvilke drømme og mål har vi, og hvordan kommer vi derhen?
Hans undervisning er altid med præcision og kant, hvor intet pakkes ind. Du vil på én gang både blive fascineret og provokeret – men vigtigst af alt: Inspireret til tage ansvar og gøre noget for dig selv og andre.

Thomas Breinholdt

Biologisk og naturvidenskabelig uddannelse som agronom, journalist og dokumentarchef

Thomas udforsker sammenhængen mellem sind og krop og deler indsigter baseret på forskning og personlige erfaringer. 

Thomas deler ud af sin ekspertise og sine indsigter baseret på både forskning og personlige erfaringer. For kan man egentlig tænke sig rask? Og hvis ja, kan man så også tænke sig syg?

Thomas har i både TV-dokumentarer og gennem interviews med verdens førende forskere indenfor sammenhængen mellem sindet og kroppen arbejdet intensivt med sygdom, sundhed og disses forbindelse til sindet. For hvorfor kan folk blive raske af en placebopille? Hvorfor kan ensomhed være dræbende? Og hvorfor overlever vi længere med kræft, når vi er i et ægteskab? Det er blot nogle af de spørgsmål, som Thomas' foredrag giver dig svaret på.

 

Iris Isabella Engelund

Mentaltræner, foredragsholder, Erhvervscoach, konsulent og projektleder. 

Professionel erhvervscoach, Iris Isabella Engelund, bringer talenter i spil og motiverer med hendes tankevækkende foredrag og talenttest.

Alle har et talent, der kan bruges til noget. 

Iris Isabella Engelund har en bachelor i psykologi og pædagogik, samt en PD i projektledelse, og så er hun vært på podcasten “Sæt dit talent i spil”. Hendes eget talent er, at hun kan tilføre en håndterbar strategi, der er helt nede på jorden og som virker både med det samme og på den lange bane. 

Når Iris taler om talent som begreb, lægger hun vægt på, at det ikke kun er dem, der udviser store synlige præstationer, der har talenter, men at alle har talenter. Og har man fokus på alles talenter, vil man opleve et markant løft i effektivitet, samarbejde, opgaveløsning og kommunikation. På denne måde lægger Iris vægt på emner som ledelse, samarbejde, strategi samt team- såvel som personlig udvikling.

Kim Madsen

Foredragsholder og verdensførende inden for virksomhedsudvikling.

Kim Madsen deler sin utrolige historie og indsigt i at skabe et liv, du glæder dig til at vågne op til.

Vi kan ikke vente med at høre flere af hans guldkorn, når vi vender tilbage til Spanien på næste mentaltrænerkonference. Glæd dig!

Henrik Mathiasen

Foredragsholder og forfatter

Bestseller forfatter og optimist, Henrik Mathiasen, leverer et tankevækkende, inspirerende og humoristisk foredrag om at vælge din attitude til livet.

Med en stil, der af anmeldere er beskrevet som ”klog underholdning” og ”infotainment”, bliver publikum konfronteret med nogle realiteter: 

  •  Du bestemmer dit eget humør
  •  Alle har et personligt brand – også dig
  •  Du kan påvirke dit niveau af selvværd
  •  Modgang sker, men du vælger selv din reaktion

Få mere information tilsendt

Ønsker du mere information om uddannelsen, konferencedage samt vigtige datoer, kan du downloade brochuren her og samtidig tilmelder du dig vores nyheder der er spækket med brugbar læring til mentaltræning.

DOWNLOAD BROCHUREN