PRISER & TILMELDING

Bliv mentaltræner

I en verden, hvor mentalt velvære og præstationsevne er afgørende for succes, er det ikke længere nok at være en traditionel coach. Lyngemetoden tilbyder dig en unik mulighed for at dykke ned i dybden af mentaltræning og blive en ekspert inden for feltet.

DOWNLOAD BROCHUREN
KICKSTART DIN KARRIERE

Hvad kan du forvente med mentaltræneruddannelsen?

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Vores uddannelse er din fremtid. Du bliver en del af en dokumenteret & anerkendt uddannelse indenfor positiv metakognitiv psykologi. Du lærer blandt andet at træne dine klienter til at forstå hvilke vaner, handlinger og tanker, der skaber udfordringer og psykisk mistrivsel og hvordan de undgår dem.

Priser & tilmelding

Uddannelsen der gør en forskel

Vores uddannelse adskiller sig fra traditionel coaching og psykologi ved at fokusere på fremadrettet mentaltræning frem for at dvæle ved fortiden. Vi giver dig redskaber til at guide mennesker mod en lysere fremtid ved at styrke deres mindset og mentale ressourcer.

Som en del af uddannelsen har du også adgang til værdifulde netværksmuligheder, hvor du kan udveksle erfaringer og lære af andre.

På vores konference til Spanien, hvor du har mulighed for at blive certificeret og få dit uddannelsesbevis, og du får muligheden for at se, hvordan du kan praktisere som mentaltræner overalt i verden.

Mød underviserne her

Hvorfor blive mentaltræner?

På mentaltræneruddannelsen får du ikke blot en uddannelse; du bliver en del af et engageret fællesskab af ligesindede, der deler din passion for mentaltræning og personlig udvikling. Gennem vores praksisorienterede tilgang får du konkrete værktøjer og redskaber, der ikke blot hjælper dig selv, men også giver dig evnen til at hjælpe andre med at forbedre deres livskvalitet.

Vil du vide mere? Så download vores brochure med al information tilgængelig

DOWNLOAD BROCHUREN

Foredraget Mental Succes

Du kan også deltage i værdifulde foredrag i Cirkusbygning, Operaen og VIP foredrag med gæstetalere, der beriger din viden og inspiration.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Mentaltrænerkonferencer

Vil du med?

Vi har undervisning  følgende datoer.

Du skal kunne deltage i to af vores mentaltræner konferencer

15. - 16. JUNI - 2024
11. - 15. SEPTEMBER - 2024 (SPANIEN)
15. - 16. NOVEMBER - 2024
21. - 22. FEBRUAR - 2025
04. - 05. APRIL - 2025
DOWNLOAD BROCHUREN
FEDT AT MØDE DIG

Jeg er Søren Lynge

Mentaltræning har for de fleste danskere været forbundet med upraktisk psykologi, hvor man sidder og snakker om sin barndom. Jeg ændrede denne opfattelse markant, da jeg i 2020 udgav min kontroversielle podcastserie "Mental Succes". Danskerne tog overraskende godt imod den, og efter 3 uger toppede den som nr. 1 for folk, der interesserede sig for mental sundhed og psykologi.

Alle succesfulde mennesker, der præsterer på højeste niveau samtidig med at de fungerer godt i deres familie- og sociale liv, deler en fælles smuk egenskab: de har fuld kontrol over deres tanker. Og det er netop det, jeg træner folk i hver dag.

Vi mister mange ressourcer og værdier, hvis vi ikke træner vores tanker mentalt. Hvad er værdien af et stærkt mindset i et konkurrencepræget forretningsmiljø? Livet og vores præstationer er langt fra optimale, hvis vores børn mistrives, vi misforstår hinanden, vi kommer i konflikt med kollegerne, vi overanalyserer eller sover dårligt.

Hvordan mentaltræning har hjulpet andre

Fra at overvinde angst og stress til at opnå større selvværd og selvtillid, har mentaltræning hjulpet folk med at tackle udfordringer og nå deres fulde potentiale. Hør i denne video hvordan.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
MERE END ET KURSUS

Hvad får du også

med i uddannelsen?

Vores uddannelse er din fremtid. Du bliver en del af en dokumenteret & anerkendt uddannelse indenfor positiv metakognitiv psykologi. Du lærer blandt andet at træne dine klienter til at forstå hvilke vaner, handlinger og tanker der skaber udfordringer og psykisk mistrivsel og hvordan de undgår dem.

Fællesskab & netværk

Bliv en del af et engageret fællesskab af ligesindede, der deler din passion for mentaltræning og personlig udvikling. Udveksl erfaringer, del viden og styrk dit netværk gennem vores eksklusive netværksmuligheder.

Tilmeld dig her

Muligheden for VIP tur til spanien

Oplev en eksklusiv VIP-tur til Spanien, hvor du ikke blot modtager dit certifikat, men også får muligheden for at se, hvordan du kan praktisere som mentaltræner overalt. Denne tur symboliserer ikke blot din uddannelses fuldførelse, men også din selvstændighed som mentaltræner fra dag ét.

Få mere info her
SNEAKPEAK

Et glimt af livet under uddannelsen

GRATIS VIDEN I INDBAKKEN

Vil du være en del af et dynamisk fællesskab af mentaltrænere? 

Ønsker du mere information om uddannelsen, konferencedage samt vigtige datoer, kan du downloade brochuren her og samtidig tilmelder du dig vores nyheder der er spækket med brugbar læring til mentaltræning.

Du kan altid framelde dig vores nyheder hvis det viser sig ikke at være noget for dig mere.